ΚΤΕΛ Λακωνίας | Ξεκινούν τα δρομολόγια προς Μαυροβούνι

Σπάρτη - Μαυροβούνι - Σπάρτη (μπάνια) | Έναρξη το Σάββατο 15 Ιουνίου

Το ΚΤΕΛ Λακωνίας Α.Ε. ανακοινώνει ότι από Σάββατο 15/6/2024 ξεκινάει το δρομολόγιο Σπάρτη – Μαυροβούνι – Σπάρτη (μπάνια).

Συγκεκριμένα:

1) οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία στον Κεντρικό σταθμό μας, στη στάση Μουσείου καθώς και σε στάσεις μετά την Σπάρτη και θα έχουν ως προορισμό την παραλία Μαυροβουνίου θα πληρώνουν μόνο το αντίτιμο Σπάρτη – Μαυροβούνι- Σπάρτη και συγκεκριμένα 8 Ευρώ.

2) οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία σε περιοχές όπου το εισιτήριο προς Σπάρτη είναι μέχρι 2,00 Ευρώ και θα έχουν ως προορισμό την παραλία Μαυροβουνίου θα πληρώνουν 10 Ευρώ.

3) οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία σε περιοχές όπου το εισιτήριο προς Σπάρτη είναι πάνω από 2,00 Ευρώ και θα έχουν ως προορισμό την παραλία Μαυροβουνίου θα έχουν έκπτωση 50 % έως Σπάρτη και μετά θα πληρώνουν το αντίτιμο Σπάρτη – Μαυροβούνι- Σπάρτη 8 Ευρώ.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: 08:10 ΚΤΕΛ- ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ- ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ
(Λεωνίδου)- ΟΘΩΝΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ- ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΜΟΥΣΕΙΟ ( αναχώρηση 08:20)-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ

ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΣΤΙΣ 12:10 και η διαδρομή θα είναι η εξής : ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ- ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΟΘΩΝΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ- ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ (Λεωνίδου)- – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ- ΚΤΕΛ – ΜΟΥΣΕΙΟ

Το ΚΤΕΛ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των δρομολογίων (αλλαγή ώρας, αύξηση δρομολογίων κλπ)

Το Σάββατο και την Κυριακή θα γίνεται επιπλέον και το δρομολόγιο :
11:30 ΚΤΕΛ-ΜΟΥΣΕΙΟ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ.
18:15 ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ – ΣΠΑΡΤΗ

Για το ΚΤΕΛ Λακωνίας Α.Ε.
Ο Πρόεδρος Δ.Σ

ΔΑΜ.ΣΤΑΘΑΚΟΣ