Κοσμοσυρροή στις ομιλίες Νίκα σε Νεάπολη και Ελαφόνησο

Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, το Σάββατο 30/03, τις απογευματινές ώρες επισκέφθηκε την Ελαφόνησο, όπου μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων, παρουσία της Δημάρχου και αυτοδιοικητικών στελεχών. Γύρισε το νησί και ενημερώθηκε για τα μεγάλα προβλήματα, με κυριότερο τις ανύπαρκτες υποδομές (λιμάνι, καρνάγιο, πεζοδρόμια, βιολογικός, σκουπίδια κ.λπ.). 200.000 επισκέπτες έχει το νησί κάθε χρόνο, έχοντας, όμως φθάσει στα όρια του από την εγκατάλειψη. Η Ελαφόνησος προσφέρει στο τοπικό αλλά και το εθνικό εισόδημα, γι’ αυτό και η εγκατάλειψη της από κράτος και περιφέρεια είναι ανεξήγητη.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Παναγιώτης Νίκας μίλησε σε μεγάλη – ανοικτή συγκέντρωση στη Νεάπολη. Προηγήθηκε χαιρετισμός και σύντομη τοποθέτηση των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων του Συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”.

Στην ομιλία του, ο υπ. Περιφερειάρχης επικεντρώθηκε στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής, που είναι και προβλήματα όλης της περιφέρειας, όπως το απαράδεκτο οδικό δίκτυο, η διάβρωση των ακτών, η άρδευση, η υφαλμύρωση, η πολιτική προστασία κ.λπ.. Ενώ προσδιόρισε και την καθοριστική ευθύνη του απερχόμενου Περιφερειάρχη, ο οποίος στα 9 χρόνια της διοίκησής του, δεν έχει κάνει τίποτε το ουσιαστικό για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων.

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Παναγιώτης Ε. Νίκας
Δήμαρχος Καλαμάτας
υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου