Κορωνοϊός: Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΣ προς τους καταναλωτές

Προτροπή ΔΕΥΑΣ οι πληρωμές να γίνονται ηλεκτρονικά

Ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων από τον COVID-19 επι-βάλλει να βρισκόμαστε, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο σε διαρκή εγρήγορση, τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών.
Η ΔΕΥΑ Σπάρτης με αίσθημα ευθύνης προς το προσωπικό και τους καταναλωτές της και ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες τους προτρέπει να αποφύγουν για το επόμενο χρονικό διάστημα να μεταβούν στα γραφεία της επιχείρησης (Ηλία Γκορτσολόγου 60), προκειμένου να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ή να διεκπεραιώσουν οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή τους, αποφεύγοντας τον συνωστισμό, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αποφυγή της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού.
Εναλλακτικά μπορούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους μέσω e-banking (ο τρόπος πληρωμής περιγράφεται στο έντυπο του λογαρια-σμού). Πληροφορίες για λογαριασμούς, διακανονισμούς ή οποιαδήποτε άλλη πληροφόρηση μπορούν οι καταναλωτές να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 27310 -29083, 25331.
Η ΔΕΥΑΣ λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέσο για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στους χώρους των γραφείων της.
Ειδικότερα, προχωρά σε απολύμανση των εγκαταστάσεων της, ενώ στη διάθεση του προσωπικού και των επισκεπτών της τίθενται συσκευασίες αλκοολούχου αντισηπτικού, τις οποίες και θα πρέπει να χρησιμοποιούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα οδηγίες όσοι προσέρχονται στα γραφεία της ΔΕΥΑ Σπάρτης θα πρέπει να εισέρχονται σε μικρές ομάδες 3-4 ατόμων προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προσωπικού. Η διοίκηση της ΔΕΥΑΣ θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την εθελοντική υιοθέτηση προληπτικών μέτρων, προκειμένου να διασφαλίσει την υγεία των καταναλωτών και των εργαζομένων της. Για οποιοδήποτε πρόσθετο μέτρο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.