Κόρινθος: Κατέληξε 35χρονη από τροφική δηλητηρίαση

Διασωληνώθηκε η μητέρα της

Mία 35χρονη γυναίκα από το Κιάτο Κορινθίας κατέληξε στο νοσοκομείο σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου πιθανότατα από τροφική δηλητηρίαση, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής ιατρικά ευρήματα, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται και η μητέρα της.

Οι δύο γυναίκες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εσπευσμένα με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα οι οικείοι τους να καλέσουν ασθενοφόρο.

Πράγματι, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό μέσο ενημέρωσης, korinthostv διαπιστώθηκε ο θάνατος της 35χρονης γυναίκας. Η ηλικιωμένη μητέρα της διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Η σορός της 35χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και θα διεξαχθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Κατά πληροφορίες από ιατρούς, πιθανότατα, η αντίδραση αυτή οφείλεται σε τροφική δηλητηρίαση, κατόπιν κατανάλωσης κάποιου τροφίμου. Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ αναμένονται οι ιατροδικαστικές αναφορές που θα ρίξουν φως στην υπόθεση .

cnn.gr