Κορινθία: Συλλήψεις για κατοχή ηρωίνης και κοκαίνης

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Κόρινθο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-ΕυρωστίνηςΠροανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (25.5.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 50 και 58 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα καθώς και στην κατοχή του 58χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -37,7- γραμμαρίων, ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -7,7- γραμμαρίων και -87- ναρκωτικά δισκία, ενώ στην κατοχή του 50χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (25.5.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 56χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους -27,8- γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικά έγγραφα Συνελήφθη, χθες (25.5.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 69χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν -2- αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου και του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, αντίστοιχα, για πλαστογραφία.