Κορινθία | Εξιχνιάστηκε ληστεία στο πρακτορείο ΟΠΑΠ

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ληστεία που είχε λάβει χώρα την 26.9.2023 στην Κόρινθο, σε πρακτορείο «ΟΠΑΠ».

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται 47χρονος αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την 26.9.2023 το βράδυ, στην Κόρινθο, ο 47χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε πρακτορείο «ΟΠΑΠ» και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε χρήματα ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

 

Συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και σωματική βλάβη σε βάρος δύο γυναικών

Συνελήφθη, χθες (1.10.2023) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 38χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι προχθές (30.9.2023) το βράδυ, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, ασκώντας σωματική βία, ακινητοποίησε δύο γυναίκες που κινούνταν πεζές με σκοπό να τις βιάσει.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου κατάφεραν να εντοπίσουν ύποπτο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα του Τμήματος Ασφάλειας και εξακριβώθηκε ως δράστης των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.