Κορινθία: Έκλεψαν 200 κιλά πορτοκάλια από χωράφι

Κλοπή καταστήματος στη Μεσσήνη, συλλήψεις για κάνναβη στο Άργος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (4.11.2023) το πρωί, στο Άργος, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 22 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (4.11.2023) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, -3- ημεδαποί, 19χρονος, 30χρονη και 35χρονη, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από αγρόκτημα ημεδαπού -200- κιλά αγροτικά προϊόντα (πορτοκάλια). Επιπλέον, όπως προέκυψε, ανωτέρω δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 30.10.2023 έως και την 1.11.2023, είχαν διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπών αγροτικών προϊόντων (πορτοκάλια) από το ίδιο αγρόκτημα. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (4.11.2023) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, -4- ανήλικοι ημεδαποί,
γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα, προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (4.11.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -2- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί, όπως προέκυψε από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, λίγο νωρίτερα, είχαν διαρρήξει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου αφαίρεσαν χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο, ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε και -1- μαχαίρι. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.