Κλοπή, ληστεία, υπεξαίρεση και κάνναβη στη Λακωνία

Μπαράζ συλλήψεων / Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθησαν, χθες (8.5.2023) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαπές, 27χρονη και ανήλικη, αντίστοιχα, γιατί με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν χρήματα από ηλικιωμένο ημεδαπό, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω δράστιδες με την ίδια μέθοδο την 8.5.2023, είχαν αφαιρέσει χρήματα από ακόμη μία ηλικιωμένη ημεδαπή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Συνελήφθη, χθες (8.5.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 45χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε -3- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Συνελήφθη, χθες (8.5.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λακωνίας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για ληστεία.

Συνελήφθη, χθες (8.5.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 64χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για υπεξαίρεση.