Κλοπές σε Τρίπολη και Κόρινθο

Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα κλοπής και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη, χθες (2.2.2024) το βράδυ, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, προσπάθησαν να εισέλθουν σε οικία ημεδαπής, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Επιπλέον, ο 31χρονος οδηγούσε όχημα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (2.2.2024) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 50χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή και παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (2.2.2024) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες (2.2.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου – Βόχας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, προσπάθησαν να εισέλθουν σε αποθήκη ημεδαπής, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 23χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 6.1.2024 έως και την 31.1.2024, είχε διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπών στην οικία της ανωτέρω παθούσας, όπου είχε αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, ελαιόλαδο και χάλκινα αντικείμενα.
Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (2.2.2024) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Κορινθίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης και ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (2.2.2024) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Κορινθίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (2.2.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 49χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για διακεκριμένες κλοπές.