Κλοπές σε περιοχές της Κορινθίας

Συλλήψεις από την Αστυνομία

Συνελήφθησαν, σήμερα (9.8.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ξυλόκαστρο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 30, 21, 24 και 31 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε από την προανάκριση, λίγες ώρες νωρίτερα στο Ξυλόκαστρο, εισήλθαν σε οικία ημεδαπού με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ εντός αυτού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και πιστόλι απομίμησης (replica). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Συνελήφθησαν, χθες (8.8.2023) το βράδυ, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών Κορινθίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Ε.Ε.) Κορινθίας, 52χρονη και 21χρονος ημεδαποί, γιατί την 7.8.2023, στο Κιάτο, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνιών Κορινθίας.

Συνελήφθησαν, χθες (8.8.2023) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 18χρονος ημεδαπός και ανήλικος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα είχαν αφαιρέσει χρήματα και -5- κινητά από ανήλικους ημεδαπούς. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου συλληφθέντα, για παραμέληση της εποπτείας του.