Κλοπές, παραβάσεις ΚΟΚ και φθορές ξένης περιουσίας στην Πελοπόννησο

Συνεχίζονται οι συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες (29.10.2023) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κας Ανακρίτριας Ναυπλίου, για διακεκριμένες κλοπές.

Συνελήφθησαν, χθες (29.10.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 18, 19 και 26 ετών, αντίστοιχα, γιατί την 28.10.2023 διέπραξαν -3- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και -1- περίπτωση κλοπής σε Ιερό Ναό, όπου αφαίρεσαν μεταξύ άλλων χρήματα, κοσμήματα, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα. Σε έρευνα που έγινε σε οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και είδη ένδυσης και υπόδησης. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη, χθες (29.10.2023) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου και απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίστοιχα.

Συνελήφθη, χθες (29.10.2023) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από ημεδαπή, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 66χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.