Κλοπές, κατοχή ναρκωτικών σε Αρκαδία & Αργολίδα | Συλλήψεις

Συνελήφθη, προχθές (22.8.2020) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 39χρονος αλλοδαπός, γιατί την 18 και 22.8.2020 στο Άστρος Αρκαδίας, αφαίρεσε από δύο οχήματα ημεδαπών χρήματα, φορητό υπολογιστή, κάρτες τραπεζών και προσωπικά έγγραφα. Στη συνέχεια ο 39χρονος έκανε χρήση των τραπεζικών καρτών και αφαίρεσε χρήματα. Συνελήφθη επιπλέον και μία 42χρονη ημεδαπή, διότι όπως προέκυψε, ο 39χρονος της έδωσε χρήματα, προερχόμενα από τη διάρρηξη οχήματος την 22.8.2020 στο Άστρος. Στην κατοχή τους και σε έρευνα που έγινε σε προσωρινή οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, ενώ κατασχέθηκε και όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (23.8.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -4- ναρκωτικά δισκία, αντικείμενο με υπολείμματα κάνναβης και ζελατίνα LSD, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
Συνελήφθη, χθες (23.8.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήμα Μεγαλόπολης, 39χρονη ημεδαπή, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσε από οικία ημεδαπής ηλεκτρονική συσκευή.