Συνελήφθη, χθες (29.6.2026) τις πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ζ2 Ομάδας Πρόληψης και Διαμεσολάβησης (Ο.Π.ΔΙ.) Κορινθίας, 57χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου.
Συνελήφθη, χθες (29.6.2026) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 51χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -11,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη, χθες (29.6.2026) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων, από αστυνομικούς της Α1’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου – Βόχας.
Συνελήφθη, χθες (29.6.2026) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας.
Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Κορινθία
Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά -7- άτομα
Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκε χθες (29.6.2026) το πρωί, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε ομάδες κοινωνικής ομοιογένειας, σε περιοχές των δήμων Βέλου-Βόχας και Σικυωνίων.
Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς υφιστάμενων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης:
Στην Κορινθία ελέγχθησαν -14- άτομα, προσήχθησαν -9- άτομα, ενώ συνελήφθησαν -7- άτομα, για τα κάτωθι αδικήματα:
• -5- άτομα, για απόπειρα κλοπής εκ των οποίων οι -4- και για στέρηση δελτίου ταυτότητας και
• -2- άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν -3- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.