Κλοπές, ναρκωτικά και μαχαίρια στη Μεσσηνία

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, προχθές (10.2.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από οικία πορτοφόλι και κοσμήματα ημεδαπής, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν. Όπως προέκυψε, ο 27χρονος λίγο νωρίτερα προσπάθησε να εισέλθει σε οικία ημεδαπού, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, -5- ναρκωτικά δισκία και σκεπάρνι.

Συνελήφθη, προχθές (10.2.2024) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας,44χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, προσπάθησε να εισέλθει σε οικία ημεδαπής, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός.

Συνελήφθη, χθες (11.2.2024) το βράδυ, στα Φιλιατρά, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε αναδιπλούμενο μαχαίρι, με μήκος λάμας -7– εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο ανωτέρω παρέμενε παράνομα στη χώρα. Προανάκριση διενεργεί τοΑστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Συνελήφθη, χθες (11.2.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να έχει στην κατοχή του δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο, όπως προέκυψε, είχε κλαπεί την 22.1.2024 από -2- ημεδαπούς, ηλικίας 23 και 18 ετών, αντίστοιχα. Ανωτέρω μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.