Κλοπές, κάνναβη και απάτες στην Πελοπόννησο

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (8.4.2024) το βράδυ, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 34χρονος αλλοδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο όπως προέκυψε είχε κλαπεί την 30.4.2007. Ανωτέρω μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του. Επιπλέον, ο ανήλικος στερούταν άδεια ικανότητας οδηγήσεως. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη, χθες (8.4.2024) το βράδυ, στο Κιάτο, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνιών.

Συνελήφθη, χθες (8.4.2024) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 44χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε χρήματα από ημεδαπό, με τη μέθοδο της απασχόλησης. Επιπλέον, όπως προέκυψε η 44χρονη δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.