Κλοπές και ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (2.5.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 48χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κου Ανακριτή Καλαμάτας, για ναρκωτικά.

Συνελήφθησαν, χθες (2.5.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, -2- άνδρες, ηλικίας 19 και 28 ετών, καθώς και μία 28χρονη, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα, -1- συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (2.5.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί εισήλθε σε αύλιο χώρο οικίας ημεδαπής, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (2.5.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα άτομο για ναρκωτικά του Δήμου Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.