Kλήθηκε στην Αστυνομία για τον… κόκορα του

Τι ακριβώς συνέβη στο Αγρίνιο

Θα μπορούσε να είναι σκηνικό από παλιά ελληνική ταινία. Αλλά δεν είναι… Είναι σκηνικό που διαδραματίστηκε προχθές στο Αγρίνιο

Στο Αστυνομικό Τμήμα λοιπόν μετέβη ένας συμπολίτης μετά από «πρόσκληση» που έλαβε. Κλήθηκε από τις αστυνομικές αρχές για συστάσεις. Συστάσεις για τη συμπεριφορά του…κόκορα του.

Τα «κικιρίκου» του πτηνού προκαλούσαν ενόχληση σε γείτονα ο οποίος από την πλευρά του απευθύνθηκε στην αστυνομία ώστε με τη σειρά της να απευθυνθεί με νουθεσίες στον ιδιοκτήτη του κόκορα.

«Λίγες κοτούλες έχω για αυγά στα παιδάκια» ακούστηκε ως αντίλογος στις επισημάνσεις των αστυνομικών αναφορικά με το τι προβλέπεται για τη χωροθέτηση των κοτετσιών.

Για να μην τα πολυλογούμε, ο συμπολίτης που κλήθηκε στο Τμήμα καλείται πλέον να μην «τα…φορτώσει στον κόκορα», να φροντίσει το πτηνό να μην ενοχλεί τον γείτονα.

Σημειωτέον, πρόκειται για κοτέτσι εκτός πόλης, σε όμορη αγροτική περιοχή. Όπου σχεδόν όλοι οι περίοικοι έχουν ζωντανά, είτε πτηνά είτε σκυλάκια κλπ. Και τώρα έχουν και αυτοί το άγχος τους, μην τους έρθει καμία «πρόσκληση».

Φωτό η «πρόσκληση»:


agrinionews