Κυπελλούχος Πελοποννήσου η Κ-18 Γυναικών Γ.Ε. Ναυπλίου

Επικράτησε του Γ.Σ. Άργους

Την πρώτη κούπα της χρονιάς κατέκτησαν οι Κορασίδες της Γ.Ε.Ναυπλίου κερδίζοντας χθες 4.2.2024 στο κατάμεστο ΔΑΚ Άργους τον Γ.Σ. Άργους στον τελικό κυπέλλου Πελοποννήσου 2024 Κ-18 Γυναικών.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, ο οποίος είχε κατακλύσει όλο το γήπεδο μένοντας πολλοί ακόμα και όρθιοι προκειμένου να παρακολουθήσουν τον γεμάτο αγωνία τελικό, η Γ.Ε.Ναυπλίου επικράτησε του Γ.Σ.Άργους με 3-1 σετ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και συνεχίζοντας την πορεία της στο δρόμο των επιτυχιών μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος Πελοποννήσου.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν, ο κος Αντωνόπουλος Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος ΕΟΠΕ, Γεν.Γραμματέας ΕΣΠΕΠ και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δυτικής Ελλάδας, ο κος Αλατζάκης Γιώργος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ ΕΣΠΕΠ, ο κος Τριπολιτσιώτης Παναγιώτης, μέλος Δ.Σ ΕΣΠΕΠ, ο κος Δαμάλας Σωτήρης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης και ο κος Χαλεπάς Τάσος , Πρόεδρος της Κοινότητας Άργους. Την απονομή έκαναν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ κος Κανελλόπουλος Θεόδωρος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας κος Πανουτσόπουλος Αθανάσιος.

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για τις αθλήτριες της Κωνσταντίνας Διαμαντή που τώρα στρέφονται προς το πρωτάθλημα με στόχο την κατάκτησή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.