Κυπαρισσία | Ράγισαν καρδιές στο στερνό αντίο του 15χρονου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κυπαρισσία από την ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο με τρία παιδιά, συμμαθητές, φίλους και συναθλητές στις Ακαδημίες του ΑΟΚ, να χάνουν πρόωρα και άδικα τη ζωή τους. Ανείπωτος πόνος, θρήνος και σπαραγμός χθες το μεσημέρι οπότε, από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία από το μητροπολίτη Τριφυλίας κ.κ. Χρυσόστομο για τον αδικοχαμένο 15χρονο μαθητή του ΕΠΑΛ, Νίκο Τριαλώνα.

Ο Νίκος προχθές το πρωί ξεκίνησε το ταξίδι στην αιωνιότητα αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας, μαζί με ακόμα ένα συμμαθητή του, ενώ ο τρίτος των συμμαθητών κατέληξε από τα σοβαρά τραύματά του προχθές το απόγευμα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου είχε διακομιστεί.

Χθες στην Αγία Τριάδα Κυπαρισσίας ράγισαν καρδιές και πέτρες. Φίλοι, συμμαθητές, γνωστοί, απλός κόσμος, ήταν όλοι εκεί, με δακρυσμένα μάτια, για το στερνό αντίο στο νέο παιδί που χάθηκε τόσο πρόωρα. Πλάι στο αγγελούδι τους οι δικοί του άνθρωποι, οι οικείοι του, μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Εκεί και οι συγγενείς, προσπαθώντας από τα αποθέματα κουράγιου να συμπαρασταθούν στους ανθρώπους τους. Εκεί και οι φίλοι του, οι συμμαθητές του, οι δάσκαλοι και καθηγητές του.

Σημειώνεται πως η εξόδιος ακολουθία του Χρήστου Μιρτάι θα τελεστεί σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως και, σύμφωνα με πληροφορίες, του Ενρίκο Μπουζάνι αύριο Πέμπτη.

Του Ηλία Γιαννόπουλου