Κυνουρία | Κλοπές και απόπειρες σε οικία και κατάστημα

Εξιχνιάστηκαν οι υποθέσεις | Ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα και δύο (2) απόπειρες αυτής σε οικίες, που έγιναν την 3 & 4.3.2023 σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Επιπλέον, εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης.

Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την 29.7.2022 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, ο 17χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε οικία ημεδαπής και με την απειλή πιθανόν όπλου, της αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών.