Κινητοποίηση συνταξιούχων Λακωνίας στη ΔΕΗ Σπάρτης

Σαραντόπουλος στον Fly: Λαέ μη σφίγγεις άλλο το ζωνάρι!

Το Σωματειο Συνταξιουχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Λακωνιας συμμετέχει στην κινητοποίηση που διοργανώνουν οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Λακωνιας την Πεμπτη 29/9/22 στις 11:00π.μ στο κατάστημα της ΔΕΗ, στη Σπάρτη. Για το θέμα αυτό μίλησε σήμερα, στην πρωινή ζώνη του Fly, ο πρόεδρος του Σωματείου, κύριος Βασίλης Σαραντόπουλος.

Ανακοίνωση Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Λακωνίας 

Συνάδελφοι, ένα χρόνο πριν στις 29/9/21,  μαζικοί φορείς του νομού μας, είχαμε διοργανώσει ανάλογη κινητοποίηση στη ΔΕΗ για τις υπέρογκες αυξήσεις στην ενέργεια, τα τρόφιμα κλπ χωρίς να έχει μεσολαβήσει ακόμα ο πόλεμος ΝΑΤΟ, Ε.Ε. , Ρωσιας.

Είχαμε προειδοποιήσει  ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί πάρα πέρα για τα λαϊκά στρώματα.

Δυστυχώς και λόγω του πολέμου είμαστε σε χειρότερη κατάσταση!

Συνάδελφοι έχουμε την πείρα και πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα!

Που πήγαν όλα αυτά που μας έλεγαν για ευημερία, ανάπτυξη για όλους , για πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα;

Αντί αυτου μας γυρίζουν στην πείνα και στα σκοτάδια, για τα υπερκερδη λιγων επιχειρηματικών ομίλων στην ενέργεια στα τρόφιμα κλπ.
Τωρα χρειάζεται γενικος ξεσηκωμος!!
Είναι στο χέρι μας να αλλάξουν τα πράγματα !
Δεν υπάρχουν σωτήρες, μονο ο λαός ενωμένος  μπορεί να ανατρέψει τον μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας , ξεπερνώντας προκαταλήψεις και στερεότυπα!

Παραφράζοντας τον κ. Πέτσα που κυνικά μας είπε «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει», εμείς λέμε ότι είμαστε απροσάρμοστοι και αγωνιζόμαστε για να στείλουμε στον «Καιάδα» αυτή την πολιτική που μας εξαθλιώνει.