Κινητοποίηση ΚΚΕ στη Μάνη για τα αιολικά πάρκα

Η Δημοτική Παράταξη του ΚΚΕ Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Μάνης οργανώνει Σύσκεψη-Συζήτηση με Θεμα: (Η εγκατάσταση του αιολικού πάρκου στην θέση Σαγια). καλεί τους Μανιάτες και τις Μανιατισσες να παραβρεθούν Στο καφενείο της(Παντελεακου Βούλας) στο Φλωμοχωρι την Κυριακή 16 Δεκέμβρη στις 11 το πρωί. Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Γοντικας μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου.

Φίλες και Φίλοι
Είναι φανερό ότι περνάμε σε ποιοτικά νέο στάδιο όσον αφορά την δραστηριοποίηση μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στο πεδίο παραγωγής και μεταφοράς ενέργειας (με οποιαδήποτε μορφή λιγνιτικά, υδροηλεκτρικά, φυσικό αέριο, αιολικά, φωτοβολταϊκά κ.λ.π.) με θύματα το περιβάλλον, τις μικρές οικογενειακές δραστηριότητες (γεωργία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία, τουρισμός) και κυρίως τις τσέπες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους, συνταξιούχους, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να παλέψουμε για ενιαίο κρατικό φορέα ενέργειας, χωρίς ιδιώτες, που με βάση τον κεντρικό Σχεδιασμό θα αξιοποιεί όλες τις μορφές ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον, οικονομία στους φυσικούς πόρους και στόχο την εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών των λαϊκών στρωμάτων.

« ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ