ΚΙΝΑΛ Λακωνίας | “Κρυφός εταίρος της Καραμανλικής δεξιάς ο Τσίπρας”

Τι αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή για την παραίτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

Η αποπομπή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιου Λιβανού, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη μη αντίδρασή του, στις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, στη σύσκεψη που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη και αφορούσε αποζημιώσεις ΕΛΓΑ σε πληγέντες από τον παγετό, δείχνει από τη μία, το μέγεθος των πελατειακών σχέσεων που καλλιεργούνταν από την Κυβέρνηση Καραμανλή κατά τις φονικές και καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία, όσο και τη διατήρηση των συμπεριφορών αυτών, από στελέχη του ίδιου πολιτικού χώρου και της παρούσας κυβέρνησης της ΝΔ.

Aξιοσημείωτη επίσης είναι η αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα.

Στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο συντάκτης επιμελώς δεν αναφέρθηκε στις λέξεις «Kαραμανλής», «Δούκας» , «2007» , «Πυρκαγιές/Ηλεία».

Διαχρονικά λοιπόν ο κ. Τσίπρας αποτελεί τον κρυφό εταίρο της Καραμανλικής δεξιάς, που εκτίναξε το δημόσιο χρέος και το δημοσιονομικό έλλειμα, δημιούργησε σκάνδαλα διαφθοράς και κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος σε πελατειακές πρακτικές για τις οποίες ο νυν Δήμαρχος Σπάρτης και τότε υφυπουργός Οικονομικών, κυνικά καμαρώνει.

Στη συζήτηση των ημερών για ισαποστάσεις, το ΚΙΝΑΛ είναι υποχρεωμένο από το σημερινό δικομματισμό, να κρατά πολύ μεγάλες αποστάσεις ένθεν και ένθεν, εξαιτίας τέτοιων θλιβερών καταστάσεων.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή

Του Κινήματος Αλλαγής Λακωνίας