ΚΙΝΑΛ | Με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Λακωνίας, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 από τις 7.45΄ μέχρι τις 9. 30΄ μμ, για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της, στην οδό Λυκούργου 88, στη Σπάρτη  (απέναντι από το Μουσείο).

Στην εκδήλωση, συμμετείχε μεγάλος αριθμός Μελών και Φίλων του Κινήματος Αλλαγής, ώστε να κατακλυσθεί όχι μόνον το έμπροσθεν του Εκλογικού Κέντρου πεζοδρόμιο, αλλά και η παρακείμενη στάση του ΚΤΕΛ Λακωνίας, καθώς και το οδόστρωμα της οδού Λυκούργου. Η εκδήλωση, « άνοιξε », με προβολή του Αφιερώματος : « εκατό χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου », του οποίου η μορφή και η φωνή του, συγκίνησε και ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια, με Εισαγωγή και συντονισμό του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Λακωνίας, κ. Νίκου Ι. Κουφού, ακολούθησαν :

  • Χαιρετισμός από τον Βουλευτή Λακωνίας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο.
  • Χαιρετισμός από τους υποψηφίους Βουλευτές Λακωνίας με το ΚΙΝΑΛ, κ. Νίκο Σπανάκο, κα Βάσω Μανάκου – Γούσγουλα και κ. Γιώργο Μουζόπουλο.
  • Ομιλία από τον Γιάννη Μπουντρούκα, υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, με τον συνδυασμό : « ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ »
  • Χαιρετισμός από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές με το ΚΙΝΑΛ, κ. Γιάννη Δάλμα, κ. Κων/νο – Στέργιο Γαβριήλ και κ. Λάμπρο Παλάντζα.
  • Ομιλία από την κα Αίγλη Ζαφειράκου, Υποψήφια Ευρωβουλευτή με το ΚΙΝΑΛ
  • Ομιλία από τον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη, Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ.
  • Τέλος, αναγγέλθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων με τον συνδυασμό « ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ », για την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, τα οποία είναι κατά αλφαβητική σειρά :
  1. Αρώνης Γιώργος
  2. Γεωργούλης Στράτης
  3. Γρηγόρη – Ηλιάδη Λυγερή
  4. Ευστρατίου – Ξιφαρά Ελένη
  5. Κουφός Νίκος
  6. Κυριακουλάκος Μιχάλης
  7. Παυλάκος Παναγιώτης
  8. Ροζάκη Αμαλία
  9. Σκούπας Νίκος
  10. Σμυρναίου Χριστίνα
  11. Τζοβάνη Ελένη και
  12. Φουντάς Νίκος

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕ

ΝΙΚΟΣ Ι. ΚΟΥΦΟΣ