Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΜΟΡΕΑΣ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο Σπάρτη, λόγω ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 210,0 (Ανισόπεδος Κόμβος Τσακώνας) και 198,3 (Ανισόπεδος Κόμβος Παραδεισίων).

Ειδικότερα:

Από την Τρίτη (25.4.2023) έως και την Τετάρτη(26.4.2023) λόγω αποκλεισμού του ανωτέρω τμήματος η κυκλοφορία των οχημάτων, στηνκατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης-Καλαμάτας.
Επίσης, το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα παραμείνει κλειστός και ο κλάδος εισόδου του κόμβου Τσακώναςστην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Ανακοίνωση ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ

Βάσει της σχετικής Απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον Ανισόπεδο Κόμβο Τσακώνας (Χ.Θ. 210) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Παραδεισίων (Χ.Θ. 198,3) στην κατεύθυνση προς Αθήνα/Σπάρτη, από την Τρίτη 25/4/2023 και ώρα 07:00, έως και την Τετάρτη 26-04-2023 και ώρα 19:00.

Κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα η κυκλοφορία από Καλαμάτα/Πύργο/Κυπαρισσία προς Αθήνα/Σπάρτη θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο. Μεγαλόπολης – Καλαμάτας, ενώ τα διερχόμενα οχήματα δεν θα καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων στον σταθμό Διοδίων Βελιγοστής. Η κυκλοφορία προς Καλαμάτα/Πύργο/Κυπαρισσία δεν θα επηρεαστεί.

Η ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε. ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν  αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.