Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο για Καλαμάτα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την επόμενη εβδομάδα στον ανισόπεδο κόμβο για Καλαμάτα στον περιμετρικό δρόμο, λόγω εργασιών συντήρησης στο cut & cover του κλάδου εξόδου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, αλλά και στο αντίστοιχο τμήμα κατεύθυνσης προς Αθήνα.
Σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, θα ισχύσουν οι εξής ρυθμίσεις:
-Από τη Δευτέρα 18/11 και ώρα 9.00 έως την Τρίτη 19/11 και ώρα 16.00 αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Στο διάστημα αυτό η σύνδεση του αυτοκινητόδρομου με το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας και με την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.
-Από την Πέμπτη 21/11 και ώρα 9.00 έως την Παρασκευή 22/11 και ώρα 22.00 αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτα, στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητόδρομου θα διεξάγεται κανονικά. Στο διάστημα αυτό η σύνδεση του κέντρου της πόλης της Καλαμάτας και της οδού Αρτέμιδος με τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του ισόπεδου κυκλικού κόμβου Σπάρτης.