Κατράκης Χρήστος: Μια οφειλόμενη απάντηση στην επίθεση κατά του αντιδημάρχου Καπονικολού

Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη
Βλέποντας τον εντελώς υποκριτικό θόρυβο που έχει στηθεί από κυρίως αριστερούς κύκλους εναντίον του αντιδημάρχου Δημήτρη Καπονικολού έχω να πω τα εξής..
1)Ζούμε σε μια μικρή κοινωνία που όλοι γνωριζόμαστε και δεν αποτελεί έκπληξη το τι πιστεύει ο καθένας μας.
2)Ζούμε σε μια υποτιθέμενη δημοκρατική χώρα και ο καθένας μας έχει ελευθερία σκέψης και λόγου..
3)Η σελίδα του καθενός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι προσωπική όπου μπορεί να δημοσιεύει υλικό και σκέψεις που τον εκφράζουν και όχι ότι είναι αρεστό στους φίλους που την ακολουθούν..
Έχοντας λοιπόν υπόψιν τα παραπάνω ο κύριος αντιδήμαρχος ήταν γνωστό της πάσης ποιος είναι σαν άνθρωπος και τα πιστεύω του..παρόλα αυτά κατέβηκε καθόλα δημοκρατικά στην τοπική πολιτική σκηνή ως έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και ένα μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας τον ανέδειξε δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό που κέρδισε τελικά και τον δήμο Σπαρτιατών..
Ο νέος δήμαρχος γνωρίζοντας ποιος είναι ο κύριος Καπονικολός 1)τον συμπεριέβαλε στον συνδυασμό του και 2)βλέποντας το ποσοστό που έφερε στον συνδυασμό τον επιβραβεύσαι με μια θέση αντιδημάρχου σε ένα πολύ δύσκολο και νευραλγικό χώρο ευθύνης στον οποίο έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά και από τους πρώτους μήνες της θητείας του παρουσιάζει έργο..
Όλοι κρίνονται για το έργο τους και όχι για τα πιστεύω τους..έχουν περάσει δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι από την πόλη μας με τα ίδια πιστεύω και δεν αντιμετωπίσθηκαν όπως ο κυρίως Καπονικολός,οπότε είναι ύποπτη και εκ του πονηρού η επίθεση στο πρόσωπο του..μήπως ενόχλησε το έργο που παρουσιάζει με την δουλειά του η χάλασε διάφορα συμφέροντα που κατοικοεδρεύαν για χρόνια στον δήμο Σπαρτιατών ??
Ως εκπρόσωπος μεγάλης μερίδας που στήριξαν τον σημερινό αντιδήμαρχο και κατ επέκταση τον νέο δήμαρχο έχω να δηλώσω ότι στηρίχθησαν για μια μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο του δήμου μας και περιμένουμε πολλά..στο τέλος θα γίνει ταμείο και για αυτούς όπως και για τους άλλους που πέρασαν..
Αν έχουμε κάτι να χρεώσουμε στον αντιδήμαρχο είναι ότι είναι μέγα λάθος να απολογείται και να ζητάει συγγνώμη από όποιον δήποτε για ότι πιστεύει..δεν έχει ανάγκη να το κάνει γιατί δεν του χαρίστηκε τίποτα ως εκεί που έφτασε..
Αν τον εξαναγκάσει κάποιος να το πράξει το καλύτερο που έχει είναι να παραιτηθεί από αντιδήμαρχος και στην χειρότερη να πάρει την έδρα του και να ανεξαρτητοποιηθεί σαν δημοτικός σύμβουλος..αν δεν κάνεις θυσίες για τα την ιδέα σου, η εσύ δεν αξίζεις η η ιδέα σου.

Κατράκης Χρήστος