ΣΟΚ στη Λακωνία: Καθηγητής έβριζε και έκανε χειρονομίες σε μαθητές – Δηλώσεις Μπόλλα στον FLY

Καταγγελίες γονέων κάνουν λόγο ότι ο καθηγητής φέρεται να προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες και πράξεις, αλλά και να εξύβριζε τους μαθητές κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Δ.Ευρώτα κ.Βασίλη Μπόλλα στον FLY, ο καθηγητής Χημείας, περίπου 45 ετών, δεν είναι Λάκωνας, διορίστηκε αυτή τη χρονιά ως αναπληρωτής στα σχολεία του Δήμου Ευρώτα και ασκούσε την εργασία του στα σχολεία Βλαχιώτη και Σκάλας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των μαθητών ο εν λόγω καθηγητής φέρεται να προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες και πράξεις (όπως ξεκούμπωνε το παντελόνι του εν ώρα μαθήματος στην τάξη), μιλούσε υβριστικά και ειρωνικά στα παιδιά και γενικότερα η συμπεριφορά του ήταν αλλόκοτη.

Σύμφωνα με τον κύριο Μπόλλα η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έχει ήδη στείλει έγγραφο στο Υπουργείο Παιδείας, ζητώντας την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου καθηγητή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι μαθητές θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τα σοβαρά αυτά συμβάντα, ξεκίνησαν κατάληψη στα σχολεία Σκάλας και Βλαχιώτη.

Ο δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος ο οποίος είναι γνώστης της υπόθεσης έχει ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνση του εν λόγω εκπαιδευτικού.