Κατασκευάζεται το νέο υπόσκαφο clubhouse στη Γιάλοβα

Το νέο υπόσκαφο clubhouse του γηπέδου The Bay Course στη Γιάλοβα κατασκευάζεται με εντατικούς ρυθμούς και με στόχο να λειτουργήσει την ερχόμενη άνοιξη, ενώ την ίδια ώρα προχωρά το σχέδιο δημιουργίας δύο νέων πεντάστερων μονάδων στις περιοχές Navarino Bay και Navarino Waterfront, καθώς και δύο γηπέδων γκολφ 18 οπών στο οροπέδιο 5.000 στρεμμάτων Navarino Hills.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με νέες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο insider.gr: “Το παραθαλάσσιο Νavarino Waterfront θα είναι ένα resort 5 αστέρων με μια παραθαλάσσια αγορά κατά το πρότυπο παράκτιας κωμόπολης με επιλογές για φαγητό, αγορές και διασκέδαση. H πολυτελής μονάδα στον οικισμό Κάτω Γιάλοβας θα αναπτυχθεί σε έκταση 124,1 στρ. Το εμβαδόν δόμησης των κτηρίων θα ανέλθει σε 32.262 τ.μ. έναντι επιτρεπόμενου μεγέθους 53.641 τ.μ. Επίσης, θα δημιουργηθεί πάρκινγκ για τις ανάγκες στάθμευσης 768 οχημάτων. Οσο για τη δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα, θα ανεγερθεί στο Νavarino Bay, όπου βρίσκεται ήδη το γήπεδο γκολφ The Bay Course και θα αποτελείται από ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, καθώς και βίλες με πισίνα, ενώ θα εμπλουτιστεί με υποδομές όπως spa και beach club”.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης: “To clubhouse θα έχει έκταση 2.000 τ.μ. και έχει σχεδιαστεί από το αρχιτεκτονικό γραφείο AETER Architects, με στόχο να αποπνέει ηρεμία και απλότητα αποκαλύπτοντας σταδιακά στον επισκέπτη τη μαγευτική θέα που θα αντικρίσει μόλις περάσει το κατώφλι του. Βρίσκεται σε ένα ιδανικό σημείο του Navarino Bay, της δεύτερης περιοχής της Costa Navarino, που εξασφαλίζει ανεμπόδιστη θέα προς το γήπεδο και τον κόλπο του Ναβαρίνου. Την επιμέλεια του εσωτερικού σχεδιασμού έχει αναλάβει το γραφείο MKV Design.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νέες επενδύσεις θα αγγίξουν τα 250 εκατ. ευρώ κι έρχονται να προστεθούν στα ήδη 650 εκατ. ευρώ. Αλλωστε όπως έχει ήδη αναφερθεί ο συνολικός προϋπολογισμός του επενδυτικού προγράμματος στο δημοφιλές τουριστικό συγκρότημα της Μεσσηνίας όταν θα φθάσει να βρίσκεται σε φάση πλήρους ανάπτυξης, θα φτάσει τα 1,2 δισ. ευρώ”

Ελευθερία