Καταγγελία συνηγόρου τραυματία: Την ώρα της τραγωδίας είχαν γλέντι στο σταθμαρχείο Λάρισας

Καταγγέλει ότι: Φωνές, τραγούδια και μουσική» ακουγόταν λίγο μετά την αναχώρηση του μοιραίου τρένου, από το το σταθμαρχείο της Λάρισας.

«Φωνές, τραγούδια και μουσική» ακουγόταν λίγο μετά την αναχώρηση του μοιραίου τρένου, από το το σταθμαρχείο της Λάρισας.

Σε αυτήν την σοκαριστική καταγγελία προχώρησε δικηγόρος πολυτραυματία που επέβαινε στο φονικό δρομολόγιο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Γιώργος Μπαρτζώκης επικαλέστηκε μαρτυρίες κατοίκων που βρίσκονται κοντά στο σταθμαρχείο και σύμφωνα με τις οποίες, από την ώρα που ξεκίνησε το τρένο μέχρι και τη στιγμή του δυστυχήματος, επικρατούσε «εύθυμη ατμόσφαιρα στο κτίριο».

Συγκεκριμένα ο συνήγορος που εκπροσωπεί τον τραυματία Λάζο Παπαζήση, είπε: «κάτοικοι της συνοικίας ΟΣΕ Λάρισας που τα σπίτια τους βρίσκονται κοντά στο σταθμαρχείο με πληροφόρησαν ότι μόλις έφυγε το τρένο, άρχισαν οι μουσικές. Την ώρα εκείνη που έγινε το ατύχημα ακουγόταν τραγούδια και χαρές μέσα από το σταθμαρχείο».

Ο δικηγόρος επίσης τόνισε ότι θα ζητήσει από τον ανακριτή να καλέσει όλους όσοι ήταν στο χώρο να δώσουν τη μαρτυρία τους, προκειμένου να διασταυρωθεί η πληροφορία.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπαρτζώκης εκπροσωπεί τον Λάζο Παπαζήση ο οποίος επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι και σώθηκε από θαύμα και συγκεκριμένα από τις ηρωικές προσπάθειες του 20χρονου φοιτητή που έσπασε τα τζάμια ώστε να μπορέσουν να βγουν οι επιβάτες μέσα από το φλεγόμενο τρένο.

Πηγή: skai.gr