Καταγγελία Δημάρχου Καλαμάτας: Συνεχίζονται τα απατηλά μηνύματα – Αναλαμβάνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ο Δήμαρχος υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας

Ο Δήμαρχος κ.Βασιλόπουλος υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ τα επίμαχα στοιχεία εστάλησαν και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Σοβαρές διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει το θέμα με τα απατηλά μηνύματα που φαίνεται πως στέλνονται από το κινητό του Δημάρχου Καλαμάτας. Σήμερα, στάλθηκαν νέα μηνύματα σε πολίτες, αυτή τη φορά από το messenger του Δημάρχου, προς δημότες, χωρίς ο ίδιος να έχει κάνει καμία παρέμβαση. Γεγονός που ακόμα μια φορά επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις για κακόβουλο λογισμικό και στους λογαριασμούς του Δημάρχου στα κοινωνικά δίκτυα με στόχο τη συκοφάντηση και την προσβολή της προσωπικότητάς του.

Ο Δήμαρχος υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ τα επίμαχα στοιχεία εστάλησαν και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστεί η πηγή των απατηλών μηνυμάτων αυτών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι τα συγκεκριμένα μηνύματα στέλνονται την προεκλογική περίοδο, και η κατάσταση φαίνεται πως κλιμακώνεται, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δήμαρχου Καλαμάτας: