Καραβάς-Σπάρτη: Με εξαιρετική επιτυχία έγινε η παρουσίαση βιβλίου “Η Δύναμη του Μπορώ” (video)

Δείτε όσα είπαν η συγγραφέας του βιβλίου Μαρία-Στέλλα Ξενάκη & ο Σπαρταθλητής και coach Ιωάννης Δημόπουλος

Σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 η παρουσίαση βιβλίου «Running Against the odds» και με κεντρικό μήνυμα «Η δύναμη του μπορώ» στην κατάμεστη, από κόσμο, πλατεία του Καραβά Σπάρτης.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, η πρώην αντιπεριφερειάρχης, Ντία Τζανετέα και οι πρώην δήμαρχοι Σπάρτης, Σταύρος Αργειτάκος & Βαγγέλης Βαλιώτης.Την παρουσίαση έκανε ο Νίκος Καρμοίρης.

Όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης χειροκροτήθηκαν ολόθερμα από ένα πολύ ζεστό κοινό, που έζησε, με όλες του τις αισθήσεις, μια ξεχωριστή εκδήλωση.

«Η δύναμη του μπορώ»
Πρόκειται για τη βιογραφία του γνωστού Σπαρταθλητή και coach δεκάδων δρομικών αθλητών Ιωάννη Δημόπουλου, την οποία συνέγραψε η Elizabeth Downey μέσα από τη ματιά πολυάριθμων συγγενών, φίλων και συνεργατών του Γιάννη. Μια ιστορία ενός ανθρώπου που πέρασε πολλά, αλλά ποτέ δε σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να το βάλει κάτω … Αντιθέτως, έκανε πραγματικότητα αυτά που οι γιατροί του είπαν πως είναι αδύνατο να κάνει, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, το οποίο αναδεικνύει μία διαδρομή γεμάτη πείσμα και θέληση, μία πορεία ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και κόντρα στα προγνωστικά, που αξίζει να διαβαστεί.

Το μικρόφωνο και η κάμερα του FLY ήταν εκεί. Επιμέλεια-ρεπορτάζ: Τάκης Καρβουνιάρης

Δείτε όσα είπαν η συγγραφέας του βιβλίου Μαρία-Στέλλα Ξενάκη & ο Σπαρταθλητής και coach Ιωάννης Δημόπουλος.