Κάνναβη και κλοπές στην Αργολίδα

Μπαράζ συλλήψεων - Σε εξέλιξη η διαδικασία προανάκρισης

Συνελήφθη, χθες (24.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- τσιγαριλίκι κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου

Συνελήφθη, χθες (24.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αργος-Μυκηνών, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών και μία (1) απόπειρα κλοπής, σε μονάδες φωτοβολταϊκών, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Μάρτιο τρέχοντος έτους έως και την 16.6.2021, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας αυτής, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 22 και 25 ετών, αντίστοιχα.