“Καμία επίσημη ενημέρωση από τη διοργάνωση της Σπαρτακιάδας”

Νέα ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων & Αθλητικού Συλλόγου "Η Δόξα"

Ο πολιτιστικός σύλλογος Ανωγείων και ο αθλητικός σύλλογος Δόξα Ανωγείων θα ήθελαν να ενημερώσουν πως δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση από την διοργάνωση σε κανέναν από τους συλλόγους του χωριού μας.

Η βοήθεια που προσφέρεται τόσα χρόνια στην Σπαρτακιάδα από νέους του χωριού μας είναι εθελοντική.
Και οι δύο σύλλογοι έχουν αποδείξει την εθελοντική τους ευαισθησία και δράση τόσο σε αθλητικά αλλά και ανθρωπιστικά και πολιτιστικά θέματα του τόπου μας. °Συγχρόνως, αυτό που αναφέρει ο Ταΰγετος παλαιοπαναγιάς στο δελτίο τύπου του ότι οι κάτοικοι των Ανωγείων επέμεναν να πάνε από την Παλαιοπαναγιά στα Ανώγεια είναι άτοπο προφανώς καθώς όποιος ακολουθεί αυτή τη διαδρομή δεν σημαίνει ότι είναι κάτοικος Ανωγείων.
Τέλος αλλά όχι και λιγότερης σημασίας, οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε πως το πρωί της Κυριακής (της ημέρας του αγώνα) κάποιο άτομο πέρασε και άφησε 2 κίτρινες σαλιαρες και 2 κόκκινα σημαιάκια στο πρώτο άτομο που συνάντησε στην πλατεία του χωριού, ζητώντας να κλείσουν πολυάριθμοι δρόμοι.
Υγ: Αποδεδειγμένα η κοινότητα ο πολιτιστικός σύλλογος και αθλητικός σύλλογος Ανωγείων είναι δίπλα σε σε ότι και αν χρειαστεί ο Δήμος Σπάρτης η περιφέρεια Πελοποννήσου και όλες οι κοινότητες η οι σύλλογοι της περιοχής μας
Υγ2: Ευχόμαστε περαστικά στον τραυματία αθλητή