Καλλιεργούσε τα δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του σπιτιού του (φωτο)

Συλλήψεις για παραβατικότητα στην Κορινθία

Συνελήφθησαν, χθες (18.6.2021) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 19, 28 και 40 ετών, αντίστοιχα, γιατί προσπάθησαν να διαρρήξουν επιχείρηση, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, στη θέα των οποίων προσπάθησαν να διαφύγουν. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 40χρονος στερούνταν αδείας ικανότητας οδήγησης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (18.6.2021) το μεσημέρι, στη Νεμέα Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε αύλιο χώρο αυτής, βρέθηκαν -15- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -50- εκατοστά, περίπου, σε πλαστικές γλάστρες, καλλιεργητικός εξοπλισμός καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας σε σκόνη, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν, χθες (18.6.2021) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Κορινθίας, 24χρονος ημεδαπός και 20χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε όχημα στο οποίο επέβαιναν, στη κατοχή του 21χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε σουγιάς, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, ενώ στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 21χρονος στερούνταν αδείας ικανότητας οδήγησης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.