Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 το πρωί του Σαββάτου στον κόμβο των Αρφαρών, με θύμα μία 46χρονη γυναίκα από την Ολλανδία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται. Tο ένα όχημα οδηγούσε η 46χρονη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από τη σφοδρή σύγκρουση. Η γυναίκα διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε λίγο αργότερα στα σοβαρά τραύματά της.
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου, ο οποίος μετά τη σύγκρουση εγκατέλειψε το σημείο και τράπηκε σε φυγή.
Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου έχει αναλάβει η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, η οποία αναζητά τον οδηγό του δεύτερου οχήματος, προκειμένου να εντοπιστεί και να διευκρινιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η μοιραία σύγκρουση.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Χθες (22.8.2026) το πρωί, στη διασταύρωση της Π.Ε.Ο Καλαμάτας-Τρίπολης με τον Ανισόπεδο Κόμβο Αρφαρών του Ν.Α.Α.Τ.Κ, Ι.Χ. Επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 46χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε με έτερο Ι.Χ. Επιβατηγό όχημα. Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός και οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος εγκατέλειψαν το σημείο του τροχαίου ατυχήματος, ενώ η 46χρονη διακομίσθηκε με ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ