Κακοκαιρία Ελπίδα: Δεν θα γίνει τηλεκπαίδευση αύριο Τρίτη στα κλειστά σχολεία

Δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξαιτίας της κακοκαιρίας, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας.

Η απόφαση αυτή σύμφωνα με το υπουργείο, ελήφθη επειδή δεν θα υπάρχει διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης, λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας.
Διαβάστε Επίσης

Οπως σημειώνεται στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης στην ανακοίνωση σημειώνεται πως στις περιοχές με κλειστά σχολεία δεν θα διενεργηθούν self test.

Σχετικά θα δοθούν νέες οδηγίες από το υπουργείο Παιδείας αυτήν την εβδομάδα.

Η ανακοίνωση

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχές που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. – Σελφ τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.