Καίτη Γαρμπή – Φοίβος: «Κορμιά χαμένα»

Η Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος ετοιμάζονται να μας ξεσηκώσουν ακόμα μία φορά. Το νέο τους τραγούδι έχει τίτλο «Κορμιά Χαμένα» και θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum σε λίγες ημέρες.

Η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας αποκάλυψε στα social media το teaser του τραγουδιού, κάνοντας γνωστό ότι θα μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα από την προσεχή Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου.

Το «Κορμιά Χαμένα» είναι το δεύτερο single από το δισκογραφικό reunion της Καίτης Γαρμπή με τον Φοίβο, το ταλέντο του οποίου έφερε στο φως η ίδια το 1993. Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα», που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και κατέλαβε υψηλές θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay.

Τα νέα τραγούδια θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο άλμπουμ της καταξιωμένης καλλιτέχνιδας, που φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία, μαζί με κάποιες διασκευές παλιότερων επιτυχιών της σε ντουέτα – έκπληξη.

Παράλληλα, η Καίτη Γαρμπή προετοιμάζεται για τη μεγάλη επετειακή της συναυλία, που θα γίνει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας. Στο stage θα ανέβουν και φίλοι της καλλιτέχνες, με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά καιρούς και, συγκεκριμένα, οι (αλφαβητικά): Γιώργος Παπαδόπουλος, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Σαμπάνης, Διονύσης Σχοινάς, Κώστας Τουρνάς και Ελένη Φουρέιρα.

https://m.youtube.com/watch?v=3Fbv-VywVR0

hit channel