Και το όνομα αυτής … «Αίθουσα Δημητρίου Καλομοίρη»

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοέμβριου στο Αμφιθέατρο της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πελοποννήσου στη Σπάρτη, η τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας της Βιβλιοθήκης σε «Αίθουσα Δημητρίου Καλομοίρη».

Στην τελετή παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς τιμώντας τη μνήμη και αναγνωρίζοντας την προσφορά του δωρητή Δημητρίου Καλομοίρη ο κ. Στρατηγάκος Ηλίας, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης κ. Βασίλειος Σκρουμπέλος, ο πατέρας Βασίλειος ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. κ. Ευστάθιου, η κα Χανιά Μαρία Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι», ο Πρύτανης του ΤΕΙ Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Καπόλος, ο Αντιπρύτανης του ΤΕΙ Πελοποννήσου κ. Γεώργιος Σταθάς και ο Κοσμήτορας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών κ. Γρηγόριος Καραγιώργος.

Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας με το όνομα του δωρητή που έχει τοποθετηθεί έξω από την αίθουσα της Βιβλιοθήκης της Σχολής.

Ακολούθως, στις 12.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ στη Σπάρτη, παρουσία πλήθους πρωτοετών φοιτητών, έγινε η συνάντηση καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πελοποννήσου στη Σπάρτη.

Στη συνάντηση, οι πρωτοετείς φοιτητές ενημερώθηκαν για τη διοικητική οργάνωση,