Και νεαρή έγκυος από την Άρτα ζει στην κοινότητα Παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο

«Είμαι η ίδια μαία», λέει η κοπέλα στην Κορινθία

Και μία νεαρή γυναικά που μάλιστα είναι έγκυος ζει στην κοινότητα των Παλαιοχριστιανών, μέσα στο λαγούμι που αποκαλύφθηκε στην Κόρινθο.

Η γυναίκα που είναι από την Άρτα μίλησε χθες στην κάμερα του MEGA και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους άφησε το σπίτι της, 5 μηνών έγκυος, και βρέθηκε με τους υπόλοιπους στην κοινότητα παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.
«Είμαι η ίδια μαία», λέει η κοπέλα στην Κορινθία

«Φύγαμε από την αστική κοινωνία και πήγαμε να κάνουμε ένα δικό μας τρόπο ζωής. Εγώ προσωπικά είμαι παντρεμένη και έγκυος 5 μηνών και ήρθα εδώ για να βοηθήσω την κατάσταση που ήταν πολύ άσχημη λόγω των αστυνομικών που ήρθαν. Στις κοινότητες τέτοιου τύπου υπάρχει συνεργασία, βοηθάμε η μία την άλλη».

Η νεαρή Σοφία μίλησε για την εγκυμοσύνη της και γιατί επέλεξε να ζήσει με αυτό τον τρόπο σε σχέση με τις ευκολίες που θα είχε στο σπίτι της με την τεχνολογία. «Δεν είπε κανένας ότι είναι δύσκολη η ζωή εδώ, είναι απλή αλλά όχι κουραστική. Η τεχνολογία δίνει κάποιες ευκολίες, αλλά είναι βαρετή. Μια έγκυος θέλει να αναπνέει καθαρό αέρα, να μην τρώει τις σαβούρες που τρώνε στην πόλη, αλλά αγνά υλικά σε ένα καθαρό περιβάλλον».

Οσον αφορά στο αν επισκέπτεται γυναικολόγο ή παίρνει κάποια φάρμακα για την εγκυμοσύνη, σημείωσε «Χρησιμοποιούμε εναλλακτικούς τρόπους, όπως τη βοτανική, και οι ίδιες είμαστε και μαίες. Ετσι και θα γεννήσω». Αναφορικά με την εκπαίδευση και το σχολείο η κοπέλα τόνισε ότι δεν θα στείλει τα παιδιά της σχολείο: «Διαφωνώ με την ελληνική εκπαίδευση έχω τα δικαιώματα της μειονότητας, αρα και δεν θα τα πάω στην ελληνική εκπαίδευση».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – VIDEO