Justin Timberlake | Το νέο single είναι «Filthy» και ακούγεται δυνατά

Σε electro – funk ρυθμό κινείται το πρώτο μέρος από την επιστροφή του Justin Timberlake, με άλλα τρία μέρη να έπονται πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ.

Η μεγάλη και πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδος του Justin Timberlake είναι γεγονός!

Σχεδόν πέντε χρόνια έπειτα το πλατινένιο «The 20/20 Experience – 2/2», που έκανε ντεμπούτο στην κορυφή του αμερικανικού «Billboard 200», ο «πρίγκιπας της pop» επανέρχεται στο θρόνο με ολοκαίνουριο άλμπουμ.

Ο -βραβευμένος με 10 βραβεία Grammy και 4 Emmy- Justin Timberlake γίνεται «Άνθρωπος των Δασών» και στις 2 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music το νέο προσωπικό δίσκο του, που τιτλοφορείται «Man Of The Woods».

«Αυτό το άλμπουμ είναι πραγματικά εμπνευσμένο από το γιο μου, τη σύζυγό μου, την οικογένειά μου και περισσότερο από κάθε άλλο άλμπουμ που έχω γράψει, από πού είμαι. Είναι προσωπικό», εξήγησε ο Αμερικανός καλλιτέχνης στο κινηματογραφικό βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε το καινούριο ολοκληρωμένο βήμα του.

«Haters gon’ say it’s fake»

Ο Justin Timberlake θα προλογίσει το «Man Of The Woods» με τέσσερα νέα τραγούδια, που θα έρχονται ένα – ένα στη δημοσιότητα κάθε εβδομάδα. Κάθε τραγούδι, μάλιστα, θα είναι οπτικοποιημένο από διαφορετικό σκηνοθέτη.

Το νήμα αρχίζει να ξετυλίγει το «Filthy», ένα χορευτικό τραγούδι με electro funk ήχο και τη συνεισφορά των Timbaland και Danja στην παραγωγή.

Το video clip διαδραματίζεται στο 2028 και ο Justin Timberlake υποδύεται ένα σύγχρονο επενδυτή που παρουσιάζει τη νεότερη δημιουργία του στον κόσμο, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Grammy, Mark Romanek. Το ίδιο άτομο ανέλαβε και την οπτικοποίηση του του «Can’t Stop The Feeling!» (2016) από το soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Trolls».

«Αυτό το τραγούδι πρέπει να παιχθεί πολύ δυνατά», παροτρύνει ο Justin Timberlake… Ακούστε τον!

hit-channel