MasterChef: Αποχώρησε η Σπαρτιάτισσα Ιωάννα Μπουρλόκα αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις! (video)

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερο βαρύ στο χθεσινό επεισόδιο, μιας και δύο κολλητές του MasterChef 3 ήταν υποψήφιες για αποχώρηση. Ο λόγος για την Ιωάννα και την Ασημίνα, οι οποίες μάλιστα δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμούς πριν την έναρξη της δοκιμασίας.

Ο Παντελής λοιπόν, η Ασημίνα και η Ιωάννα έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό στην γνωστή δοκιμασία της αντιγραφής πιάτου. Εν τέλει η παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef ήταν η Ιωάννα Μπουρλόκα. Η παίκτρια έκανε ένα πάρα πολύ καλό πιάτο και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Η Ιωάννα Μπουρλόκα από τη Σπάρτη έφτασε στους 8 του παιχνιδιού, με το σπαθί της και το μόνο σίγουρο είναι ότι την περιμένει ένα λαμπρό μέλλον !

FLY: Τα Θερμά μας συγχαρητήρια Ιωάννα !! Σε ευχαριστούμε για το ωραίο και γευστικό ταξίδι…

https://www.youtube.com/watch?v=CAqwRxhXgY4

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Ιωάννα είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ήταν ένα παραμυθένιο ταξίδι. Θα συνειδητοποιήσω ότι τελείωσε όλο αυτό όταν θα ανοίξει η πόρτα θα φύγω και δε θα μπω ξανά στο MasterChef. Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή».

Ο Πάνος Ιωαννίδης ζήτησε να τη συνοδεύσει έως την έξοδο, μιας και ήταν η τελευταία παίκτρια που είχε στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Μάλιστα ο γνωστός σεφ εκφράζοντας το σεβασμό και την εκτίμησή του, έκανε στην Ιωάννα πρόταση on air για συνεργασία μαζί του.

https://www.instagram.com/p/BxA0km8h1h1/