Υπόθεση 13χρονης στη Μάνη | «Ας πρόσεχε, ποτέ δεν άκουγε»

Σοκάρει η αδελφή της ανήλικης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Δεν έχει περάσει μία εβδομάδα από την αδιανόητη δήλωση της μητέρας της 13χρονης στη Λακωνία που γέννησε το παιδί του βιαστή της, η οποία υποστήριξε πως η κόρη της «πήγαινε με πολλούς» και, επομένως, δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Τώρα, λοιπόν, σειρά στις σοκαριστικές δηλώσεις παίρνει η αδελφή της ανήλικης, η οποία όχι μόνο δεν υποστήριξε τη 13χρονη, αντιθέτως, λέει ότι εκείνη ήταν που… έπρεπε να προσέχει.

Αδελφή 13χρονης στη Λακωνία: Εγώ δεν θα επέτρεπα ποτέ να μου συμβεί αυτό που συνέβη στην αδελφή μου

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 18χρονη κοπέλα εξέπληξε τους πάντες με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η 13χρονη αδελφή της, η οποία φιλοξενείται τώρα σε δομή στην Πάτρα, όπως και κάποια από τα αδέλφια της.

«Εμείς μάθαμε ότι ήταν έγκυος όταν διένυε τον έκτο μήνα. Το έκρυβε. Έτσι κι αλλιώς συνέχεια φοράει φαρδιά ρούχα, οπότε δεν το είχαμε καταλάβει. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας. Τους είπα να κάνει ένα τεστ DNA και είπαν ότι κοστίζει. Η ίδια λέει ότι ούτε εκείνη ξέρει ποιος είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά η 18χρονη.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος της εκπομπής του Star τη ρώτησε αν κάποιος συγγενής έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά την ίδια ή κάποιο από τα αδέλφια της, με την κοπέλα να απαντά αρνητικά και να τονίζει, αφενός, πως εκείνη δεν θα επέτρεπε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο και, αφετέρου, πως δεν πιστεύει ότι κάποιο συγγενικό πρόσωπο είναι ο πατέρας του μωρού της αδελφής της.

«Η αδελφή μου ας πρόσεχε. Ποτέ δεν μας άκουγε, έκανε πάντα του κεφαλιού της», κατέληξε η αδελφή της 13χρονης.

iefimerida