Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στη Λακωνία η Μαρία Φραγκή

Δείτε το βιογραφικό της γνωστής δικηγόρου του νομού

Μία δυναμική δικηγόρος αναμένεται να διεκδικήσει την ψήφο των Λακώνων στις επερχόμενες εκλογές. Όπως πρώτος μετέδωσε ο Fly, η Μαρία Φραγκή θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, έχοντας ως παρακαταθήκη μία σημαντική σταδιοδρομία στο χώρο της Νομικής επιστήμης κι ένα ευρύτατο βιογραφικό, το οποίο παρουσιάζει σήμερα στο flynews.

Γεννήθηκα στη Σπάρτη το 1983 και μεγάλωσα στο Ξηροκάμπι Λακωνίας. Είμαι η πρώτη από τις 4 κόρες του Γεωργίου Φραγκή και της Ζαχαρούλας Ορφανου, η οποία κατάγεται από τη Σκάλα Λακωνίας.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ξηροκαμπίου και σπούδασα Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Από το 2009 είμαι δικηγόρος με εξειδίκευση στους τομείς εμπορικού και αστικού δικαίου, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης και διατηρώ δικηγορικά γραφεία στη Σπάρτη και το Ξηροκάμπι Λακωνίας.

Διατελώ πολλά χρόνια in house Δικηγόρος σε μεγάλες εταιρείες αποκτώντας δικαστηριακή αλλά και συμβουλευτική εμπειρία στη δικηγορία.

Εξειδικεύομαι επίσης σε υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, με μεγάλη εμπειρία στις εξωδικαστικές ρυθμίσεις με τις Τράπεζες, στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, στις υποθέσεις του νόμου 3869/2010, στη Τραπεζική Διαμεσολάβηση και σε όλες τις διαφορές των δανειοληπτών με τα τραπεζικά ιδρύματα που αφορούν στα «κόκκινα δάνεια».

Είμαι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια σε Οικογενειακές υποθέσεις και σε υποθέσεις στον Εργασιακό χώρο με μετεκπαίδευση στην Διαμεσολάβηση, στη Σχολική Διαμεσολάβηση, στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης οφειλών, στην Τραπεζική Διαμεσολάβηση και στην Κτηματολογική Διαμεσολάβηση. Από το 2018 είμαι Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO).

Μιλάω άριστα Αγγλικά.

Το 2012 νυμφεύτηκα τον Σταύρο Χαντζάκο, γιο των Χρήστου Χαντζάκου και Μαρίας Κουρή, με σπουδές στα οικονομικά, αγρότη και επιχειρηματία, με τον οποίο έχουμε αποκτήσει τον 9 χρόνο γιο μας Χρήστο.