ΗΠΑ: Καραμπόλα 46 αυτοκινήτων με 4 νεκρούς στο Οχάιο (εικόνες)

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν μετά από καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν τουλάχιστον 46 αυτοκίνητα, καθώς οι ΗΠΑ υφίστανται ακραίες καιρικές συνθήκες, με «κυκλώνα – βόμβα».

Η τροχαία του Οχάιο ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ πως καταγράφηκαν τέσσερις νεκροί και πως ο αυτοκινητόδρομος του Οχάιο έκλεισε και στις δύο κατευθύνσεις, ενώ πρόσθεσε πως ενεπλάκησαν τουλάχιστον 46 αυτοκίνητα.

«Αυτό το δυστύχημα είναι μια έντονη υπενθύμιση του τι μπορεί να συμβεί όταν βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι και προσπαθείς να οδηγήσεις σε κακές καιρικές συνθήκες» προειδοποίησε ο αρχιφύλακας Ράιαν Πουρπούρα της Περιπολίας Αυτοκινητοδρόμων του Οχάιο. «Σας ζητάμε να μην ταξιδεύετε εκτός κι αν είναι απολύτως απαραίτητο. Εάν πρέπει να ταξιδέψετε, σας ζητάμε να λάβετε προφυλάξεις, να πηγαίνετε αργά, να είστε υπομονετικοί, να φοράτε ζώνη ασφαλείας και να αυξάνετε την απόσταση από τον μπροστινό σας» συνέχισε ο Πουρπούρα.

Σύμφωνα με το NBC News, οι αρχές επιστράτευσαν λεωφορεία για να μεταφέρουν τους ανθρώπους από το σημείο του δυστυχήματος σε μια τοπική εγκατάσταση, ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν ζεστοί.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα μαύρο φορτηγάκι στην κορυφή της καραμπόλας ενώ σε άλλες εικόνες διακρίνονται διαλυμένα οχήματα.