ΗΠΑ: 13χρονος σκότωσε την μητέρα του ενώ αυτή κοιμόταν δίπλα στη νεογέννητη αδερφή του

Σύμφωνα με τη New York Post

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας 13χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του η οποία κοιμόταν πλάι στη νεογέννητη αδελφή του μέσα στο σπίτι τους στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η New York Post η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 13χρονου Ντέρεκ Ρόζα για τη δολοφονία της 39χρονης μητέρας.

Ο ανήλικος κατηγορείται με τις διατάξεις περί ανηλίκων για τη δολοφονία της μητέρα του Ιρίνα Γκαρσία. Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα επειδή βαρύνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού
«Μόλις σκότωσα τη μητέρα μου»

Το σοκαριστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 23:30 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν ο ίδιος ο 13χρονος κάλεσε την αστυνομία και είπε «μόλις σκότωσα τη μητέρα μου».

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα που ζει η οικογένεια βρήκαν την Γκαρσία νεκρή στο υπνοδωμάτιο λίγα εκατοστά μακριά από μια κούνια μέσα στην οποία βρισκόταν η 14 ημερών κόρη της, η οποία δεν είχε πάθει το παραμικρό.

Κατά την εκτίμηση των αστυνομικών ο 13χρονος περίμενε η μητέρα του να πέσει για ύπνο πριν να την μαχαιρώσει αρκετές φορές στο λαιμό

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Ρόζα ήταν ευγενικός με τους αστυνομικούς. Ο 13χρονος, ο οποίος ήταν ένας άριστος μαθητής στο σχολείο του, ήταν στο διαμέρισμα το μοιραίο βράδυ με την νεογέννητη αδερφή του και τη μητέρα τους καθώς ο θετός του πατέρας ήταν στη Τζόρτζια.

Ο Ρόζα δεν έχει κάποιο παρελθόν ψυχολογικού προβλήματος και φέρεται να τα πήγαινε καλά με τον θετό πατέρα του.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν δώσει πληροφορίες για το κίνητρο του 13χρονου, ωστόσο «ξεσκονίζουν» τα social media του

Πηγή: NYP