Ηλιόπουλος: Ποιος αποζημιώνει τους εγκλωβισμένους στη Μεσογείων, την Κηφισίας και τη Μαραθώνος;

Την αποζημίωση 2.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους οδηγούς της Αττικής Οδού από την κακοκαιρία «Ελπίδα» σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναρωτήθηκε ποιος θα δώσει αποζημιώσεις στους χιλιάδες εγκλωβισμένους για ατελείωτες ώρες στη Μεσογείων, την Κηφισίας και τη Μαραθώνος, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αφήσει την επικοινωνία και να βάλει τάξη στο χάος που δημιούργησε.

«Η γελοιότητα του εξαφανισμένου Κ. Μητσοτάκη ξεπερνά κάθε όριο. Εθισμένος στην επικοινωνιακή διαχείριση ανακοινώνει αποζημιώσεις για τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό. Στους χιλιάδες πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι για ατελείωτες ώρες στη Μεσογείων, την Κηφισίας, τη Μαραθώνος και δεκάδες άλλους δρόμους, ποιος θα δώσει αποζημιώσεις; Στους εκατοντάδες επιβάτες που εγκλωβίστηκαν σε συρμούς του τρένου ποιος θα δώσει αποζημιώσεις; Στους πολίτες που συνεχίζουν να περνούν τον χιονιά χωρίς ρεύμα και θέρμανση ποιος θα δώσει αποζημιώσεις; Ας αφήσει το επικοινωνιακό θέαμα ο κ. Μητσοτάκης και ας προσπαθήσει να βάλει τάξη στο χάος που δημιούργησε», υπογράμμισε ο κ. Ηλιόπουλος, σημειώνοντας πως αυτό περιμένει η ελληνική κοινωνία και στη συνέχεια μια ουσιαστική απολογία για τις αυτάρεσκες διαβεβαιώσεις ετοιμότητας που βούλιαξαν μέσα στις λάσπες της πραγματικής ζωής.

«Η πρωτοφανής ταλαιπωρία των πολιτών σε μια προαναγγελθείσα κακοκαιρία έχει έναν και μόνο υπεύθυνο, τον κ. Μητσοτάκη», συμπληρώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.​