Ηλεία: Θλίψη για την 38χρονη Γεωργία που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Ψάχνουν για το σύντροφό της

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της 38χρονης Γεωργίας που εντοπίστηκε νεκρή σήμερα το πρωί έχοντας παρασυρθεί το βράδυ της Δευτέρας (15/1) μαζί με τον σύντροφό της από χείμαρρο στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου Ηλείας.

Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε κοντά σε γεφύρι, στο Πλουτοχώρι του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Οι έρευνες ωστόσο βρίσκονται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του αρραβωνιαστικού της, Νίκου, που ήταν ο οδηγός του ΙΧ που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Από τη στιγμή που το ζευγάρι αγνοούνταν είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους από ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική, άνδρες των οποίων έψαχναν όλη νύχτα κάτω από αντίξοες συνθήκες -λόγω της βροχόπτωσης- την περιοχή ώστε να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες. Δυστυχώς, όπως προαναφέρθηκε, η 38χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Πώς το ΙΧ παρασύρθηκε από τον ορμητικό χείμαρρο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τριάντα μέτρα πριν από τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου, όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει. Αμέσως ζήτησαν βοήθεια, και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε, και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο

Φωτογραφίες: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR / EUROKINISSI