Μία ακόμη διάκριση κορυφής για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Στην κορυφή της εκπαίδευσης παραμένει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Μία ακόμη διάκριση κορυφής για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Στην κορυφή της εκπαίδευσης παραμένει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μετά και την κατάκτηση για 2η συνεχή χρονιά του τίτλου «Εκπαιδευτικός Όμιλος της χρονιάς 2020»! Το “Gold Award of Quality & Taste 2020” του Πανελλαδικού θεσμού βραβείων Ποιότητας & Γεύσης των Estiatoria.gr Golden Awards αποδεικνύει περίτρανα την επικράτηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ως η σχολή με την κορυφαία ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Τα αποτελέσματα των νικητών προέκυψαν τόσο από την ελεύθερη ψηφοφορία του κοινού πανελλαδικά, αλλά και τη βαθμολογία της επιτροπής του θεσμού των βραβείων, βάση αξιοκρατικών κριτηρίων. Η παροχή εξειδικευμένης κατάρτισης με όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες, οι σύγχρονες λειτουργικές εγκαταστάσεις, και η ενεργός συμβολή στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων οδήγησαν τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στον τομέα της εκπαίδευσης.

Η απονομή των Premium Awards 2020 έγινε ηλεκτρονικά, καθώς η τελετή βράβευσης, που είχε προγραμματιστεί για τις 6 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αναβλήθηκε στο πλαίσιο λήψης μέτρων κατά της διασποράς του ιού Covid-19.

Η διάκριση για 2η συνεχή χρονιά στον εξαιρετικό θεσμό των Golden Awards, δίνει ώθηση για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και συνεχή πολυεπίπεδη βελτίωση. Ήδη, ανταποκρινόμενο στις νέες απαιτήσεις της εποχής και στο πρόσφατο lockdown, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 συνέχισε την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας IekDeltaLive, με webinars και live meetup sessions μεταξύ σπουδαστών και καθηγητών.

Παράλληλα, ο έντονος αναπτυξιακός προσανατολισμός που χαρακτηρίζει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επιβεβαιώνεται με το νέο εκπαιδευτήριο της Ξάνθης που έρχεται να προστεθεί στις πέντε υπερσύγχρονες εκπαιδευτικές δομές που ήδη λειτουργούν σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα και Χανιά, προσφέροντας νέες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες στους νέους της Θράκης.

Σήμερα, o Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει περισσότερες από 85 ειδικότητες IEK που έχουν επιλεγεί με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς. Προσφέρει αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα και παράλληλα δυνατότητα απόκτησης της διεθνούς Βρετανικής Πιστοποίησης LRN. Το πλήρως οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση των σπουδαστών και αποφοίτων για τη διασύνδεση τους με τις επιχειρήσεις. Δωρεάν επιμόρφωση με εξειδικευμένα σεμινάρια, συμμετοχή σε μοναδικά projects και masterclasses, ολοκληρώνουν μια ανεπανάληπτη σπουδαστική εμπειρία που μόνο το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 μπορεί να προσφέρει!

Η εξέχουσα διάκριση Gold Award «Εκπαιδευτικός Όμιλος της χρονιάς 2020» αποτελεί για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ένα ορόσημο με καθολική αποδοχή και μια εγγύηση ποιότητας και εκπαιδευτικής ανωτερότητας.