Ιδιαίτερα επιτυχημένη η Λευκή Νύχτα Ναυπλίου

Πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά

Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά   η                                                                                         « Λευκή Νύχτα Ναυπλίου » η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς η ανταπόκριση και η προσέλευση του κόσμου ήταν πέραν του αναμενόμενου εντυπωσιακή!

Το εμπορικό κέντρο της πόλης πήρε ζωή και χρώμα από τους χιλιάδες επισκέπτες που κατέκλυσαν τους δρόμους, τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις αλλά και τις ποικίλες εκδηλώσεις , δημιουργώντας μία φανταστική γιορτή για μικρούς και μεγάλους.  Όλη η πόλη μία γιορτή!!!

Η Λευκή Νύχτα απέδειξε και φέτος, με τον πλέον καταλυτικό τρόπο, ότι αποτελεί ένα σπουδαίο εμπορικό και πολιτιστικό γεγονός , που  αναδεικνύει και με αυτό τον τρόπο το Ναύπλιο και την αγορά του για άλλη μία φορά.

Μας γεμίζει με ικανοποίηση, αισιοδοξία, αλλά ταυτόχρονα και με τεράστια ευθύνη  έτσι ώστε κάθε χρόνο να πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω. Εδώ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα και αστοχίες , μαθαίνουμε από τα λάθη μας  και υποσχόμαστε ότι η επόμενη Λευκή Νύχτα θα είναι ακόμα καλύτερη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές μας και στονκαθένα ξεχωριστά που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας, στήριξαν και χρηματοδότησαν αυτή τη βραδιά ώστε να έχει αυτή τη τεράστια επιτυχία.

Ευχαριστούμε:

Τον Δήμο  Ναυπλιέων  και τον Δήμαρχο κ. Δ. Κωστούρο
Τον ΔΟΠΠΑΤ και την Πρόεδρο κ. Μ. Ράλλη
Το  Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Πρόεδρο κ. Φ. Δαμούλο
Την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δ. Σχοινοχωρίτη
Το Σύλλογο Ιδιοκτητών ΑναψυκτηρίωνΚαφέ ΜπαρΝαυπλίου ‘’ Τ΄ Ανάπλι ‘’ , για την προσπάθεια τους στην όσο το δυνατόν καλύτερη ικανοποίηση και διασκέδαση των επισκεπτών και των συμπολιτών μας.

Ευχαριστούμε πολύ:

Την Alpha BANK, για τη σημαντική χορηγία της και την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά μας.    
Την εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ για τη διανομή φυλλαδίων στα διόδια.
Τον χορηγό επικοινωνίας: STAR Fm 929, BEST TV ARGOLIDA , SUPER TV
Την επιχείρηση  NAFPLIO CITY TOUR και τον κ. Παπαγεωργίου για τη ΔΩΡΕΑΝ  μεταφορά του κόσμου με το Τρενάκι .

Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στο δικό μας DJ ΤΑΣΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ & , όπου με τη μουσική του έκανε τον κόσμο να ψωνίζει διασκεδάζοντας.

Επίσης:

Το Τοπικό Μουσικό  Συγκρότημα PALM TREE VIBESκαι τον κ. Ορέστη Τέντζερη που δημιούργησε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα
Τον Τενόρο κ. Ντίνο Καλύβα που έδωσε με την ψυχή του μία μοναδικότητα.
Την Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπλίου και τον κ. Αντωνιάδη

Τα τοπικά σωματεία και σχολές :  

Paso Latino και την Κ. Κλεοπάτρα Ντόκου
Τη Χοροκίνηση Ναυπλίου και την κ. Νίνα Μάρκου
Την Αηρμόνια και την κ. Έλενα Κατσίγιαννη
Τη Στέγη Πολιτισμού και Αθλητισμού ‘’ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ‘’ και την κ. Αγγελική Ταμπάκη  
Το Άγω Edu και τον κ. Γ. Βλασερό
Το Εργαστήριο Poeme design & fine arts και τον κ. Δ.Παπαχρήστο  
Στα ηχητικά και τα φώτα τον κ. Νίκο Δημητρίου , τον κ. Άρη Ίσαρη για το LIVE, και τους συνεργάτες τους,  
Την τη κ. Ιωάννα Τόμπρα  για την άψογη παρουσίαση και κλήρωση των μεγάλων δώρων.
Την επιχείρηση ΙΚΟΝΑ Ν.Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕγια τη παραγωγή εντύπων και διαφημιστικού

υλικού.

Το κατάστημα Copy Point για τις εκτυπώσεις που προσέφερε

Το κατάστημα ANYCUTGROUP και τον κ. Π. Σάννα

Το ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ για τη πολύτιμη βοήθειά του

Την Επιχείρηση Ημίωρο της οδού Ενδεκάτης για τη παροχή ρεύματος

                                               

Τους δημοσιογράφους και ΜΜΕ εντός και εκτός πόλης όπου και προώθησαν τη προβολή της 3ης Λευκής Νύχτας Ναυπλίου με το καλύτερο  δυνατό τρόπο.
Ιδιαίτερη μνεία στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Τροχαία Ναυπλίου για την εξαιρετική συνεργασία και για τα μέτρα που είχαν λάβει προκειμένου να διευκολυνθούν οι οδηγοί  όσο το δυνατόν καλύτερα.
Όλες τις υπηρεσίες, φορείς,  για την κινητοποίηση που χρειάστηκε να γίνει για αυτή τη βραδιά,  Λιμενικό, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Νοσοκομείο Ναυπλίου και Άργους, ΚΤΕΛ Αργολίδας , ΤΑΧΙ Ναυπλίου.
Την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ναυπλιέων,
Όλους τους εθελοντές και αφανείς ανθρώπους που ακούραστα βοήθησαν όλες αυτές τις ημέρες.

Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστώ στους καταστηματάρχες , στις επιχειρήσεις και στους εργαζόμενους τους , για την ακάματη προσπάθεια που έκαναν, αγόγγυστα εργάσθηκαν για να ικανοποιήσουν  ένα τέτοιο μεγάλο όγκο κόσμου .

Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ , με τις μεγάλες εκπτώσεις ΜΟΝΟ για αυτή τη βραδιά,  κατάφερε να τονώσει σημαντικά την τοπική αγορά και εν γένει όλη τη Πόλη.

Τέλος το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στο κόσμο, που επισκέφθηκε τη πόλη του Ναυπλίου , τους συμπολίτες μας, που συντέλεσαν με τη παρουσία τους σε αυτή τη μοναδική ,μαγική,γεμάτη κέφι νύχτα, καθώς και για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έγιναν για αυτή τη διοργάνωση!

Το Δ.Σ. του Εμπορικού και Επιχειρηματικού ΣυλλόγουΝαυπλίου  ενωμένο και ενδυναμωμένο από μια τέτοια ανταπόκριση υπόσχεται να συνεχίσει να στηρίζει το θεσμό αυτό, αλλά και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες που θα στηρίζουν, θα προβάλλουν τον τόπο μας και θα τονώνουν τον εμπορικό κόσμο του Ναυπλίου.          

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ